Noi suntem Transport-rapid.ro

Suntem o echipa plina de entuziasm care lucreaza cu mult drag pentru fiecare client. Oferim atentia noastra totala fiecarei lucrari pe care o avem in plan si ne bucuram cand rezultatul se ridica la nivelul asteptarilor.

Ne asiguram ca de fiecare data clientul  nostru sa fie multumit si sa primeasca mai mult decat se astepta. Oferim servicii la preturi competitive si de cele mai multe ori oferim mai mult!

Lucram rapid si eficient

Suntem deschisi si dispusi sa te ajutam! Gasim mereu cea mai buna solutie impreuna cu clientii nostri. Oferim consultatii telefonice gratuite care te vor ajuta sa stabilesti ce iti trebuie si cum te putem ajuta.

MUTARI | TRANSPORT |DEBARASARI

Cu ce te putem ajuta?

CREDEM CA MUTATUL
AR TREBUI SA FIE SIMPLU

CE SPUN CLIENTII NOSTRI

"Am lucrat prima data cu transport-rapid.ro cand a trebuit sa organizez mutarea firmei la care lucrez. Am fost extrem de incantata si recomand cu mult drag"

Maria Daniel

"Nu imi place sa organizez mutarile, dar de cand i-am descoperit pe baietii de la transport-rapid.ro pot sa ma mut si de 10 ori pe luna! Am la cine apela!"

Luca Radulescu

"O echipa plina de energie care te ajuta chiar si atunci cand conditiile nu sunt perfecte. Recomand 100%!"

Andrei Pop
"Am mai apelat la servicii similare, insa niciodata nu mi-au fost depasite asteptarile asa cum s-a intamplat cu baietii de la transport-rapid. Mutare fara cusur!"Claudiu Florea
"M-am mutat cu ajutorul lor, am transportat lucruri in provincie si am scapat de mobila. Orice ar fi te ajuta cu drag!"Ana Patrascu
  • Testimonial #05
  • Testimonial #04
  • Testimonial #03
  • Testimonial #02
  • Testimonial #01
Servicii in Bucuresti si in tara
contact@transport-rapid.ro
0760450401
image
https://transport-rapid.ro/wp-content/themes/skudo/
https://transport-rapid.ro/
#c1c1c1
style1
scroll
Loading posts...
/home/transp20/domains/transport-rapid.ro/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
Enter your email here
on
off